NoHisto toegangscontrole evenement

Waar op te letten bij een goede toegangscontrole.

toegangscontrole voor evenementen

NoHisto levert op maat gemaakte hardware en software waarmee u een fantastisch evenement kun organiseren. De software bestaat uit verschillende modules waardoor er eenvoudig aan uw wensen kan worden voldaan. Nohisto heeft software voor scanners ontwikkeld waardoor ook tickets van derden gelezen kunnen worden.

Waarop te letten bij toegangscontrole:

Veiligheid

De veiligheid van uw bezoekers is het belangrijkste kernpunt bij uw evenement. U wilt dat uw bezoekers zich niet alleen veilig voelen, maar ook veilig zijn. De gepersonaliseerde QR-codes van NoHisto voorkomen ongewenste bezoekers op uw evenement.

Crowd control

Weet altijd hoeveel mensen in welke zone aanwezig zijn. Monitor realtime het aantal bezoekers binnen een zone. De zone bezetting is eenvoudig aan te passen en te monitoren.


Wacht tijden

De NoHisto scanners kunnen worden aangesloten op tourniquets voor een snellere doorvoer. Dit betekent minder handmatige scans en daardoor meer tijd voor eventuele fysiek controles.


Informatie

Met de informatiescanner kunt u direct zien tot welke zones de bezoeker toegang heeft. De NoHisto informatieschermen tonen ook het aantal bezoekers binnen een zone en eventuele wachttijden.

Routing advies

NoHisto helpt en adviseert bij de beste routing voor uw evenement. Een goede routing is belangrijk voor een veilig gevoel van uw bezoekers. Is er genoeg capaciteit, zijn er voldoende doorgangen. NoHisto helpt u bij u hierbij.

Data collectie

De NoHisto dashboards tonen alle benodigde informatie in real-time. De bezoekersstromen binnen de zones zijn op deze manier goed zichtbaar. Met deze informatie kunt de bezoekers stromen optimaliseren.

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw evenement is een stuk eenvoudiger en goedkoper met de scanners van NoHisto. Onze in huis ontwikkelde scanners en software zijn aan te sluiten op onder andere tourniquets van IQ_Pass. Door de inzet van deze mounted scanners is er minder personeel nodig voor het scannen van de tickets en kan het personeel worden ingezet op andere zaken. De scanners van NoHisto kunnen tickets scannen van meerdere leveranciers. Deze oplossing word al succesvol ingezet bij Extrema Outdoor Belgiƫ.

contact@nohisto.com

Ons team van specialisten staat klaar om u verder te helpen. NoHisto kan u ook adviseren bij crowd-control, ticketverkoop en toegangscontrole. Voor meer informatie of een advies voor uw evenement, mail of bel ons en we helpen u graag verder.

+31(0)6-39 605 771

Home

Leverings voorwaarden
faq