NoHisto levert op maat gemaakte soft- en hardware voor elk soort evenement.

Moderne, gepersonaliseerde en beveiligde toegangscontrole.

Download PDF

Watch the video

NoHisto Toegangscontrole

NoHisto levert op maat gemaakte hardware en software waarmee u een fantastisch evenement kunt organiseren. De software bestaat uit verschillende modules waardoor er eenvoudig aan uw wensen kan worden voldaan. Nohisto heeft software voor scanners ontwikkeld waardoor ook tickets van derden gelezen kunnen worden.

Veiligheid De veiligheid van uw bezoekers is het belangrijkste kernpunt bij uw evenement. U wilt dat uw bezoekers zich niet alleen veilig voelen, maar ook veilig zijn. De gepersonaliseerde QR-codes van NoHisto voorkomen ongewenste bezoekers op uw evenement.
Crowd control Weet altijd hoeveel mensen in welke zone aanwezig zijn. Monitor realtime het aantal bezoekers binnen een zone. De zone bezetting is eenvoudig aan te passen en te monitoren.
Wacht tijden De scanners van NoHisto kunnen worden aangesloten op tourniquets voor een snellere doorvoer. Dit betekent minder handmatige scans en daardoor meer tijd voor eventuele fysieke controles.
Informatie Met de informatiescanner kunt u direct zien tot welke zones de bezoeker toegang heeft. De NoHisto informatieschermen tonen ook het aantal bezoekers binnen een zone en eventuele wachttijden.
Routing advies NoHisto helpt en adviseert bij de beste routing voor uw evenement. Een goede routing is belangrijk voor een veilig gevoel van uw bezoekers. Is er genoeg capaciteit, zijn er voldoende doorgangen. NoHisto helpt u bij u hierbij.
Data collectie De NoHisto dashboards tonen alle benodigde informatie in real-time. De bezoekersstromen binnen de zones zijn op deze manier goed zichtbaar. Met deze informatie kunt de bezoekersstromen optimaliseren.
App
App

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor uw evenement is een stuk eenvoudiger en goedkoper met de scanners van NoHisto. Onze in huis ontwikkelde scanners en software zijn aan te sluiten op onder andere tourniquets van IQ_Pass. Door de inzet van deze mounted scanners is er minder personeel nodig voor het scannen van de tickets en kan het personeel worden ingezet op andere zaken. De scanners van NoHisto kunnen tickets scannen van meerdere leveranciers. Deze oplossing word al succesvol ingezet bij Extrema Outdoor België.

NoHisto ticketshop

Probleemloze ticketverkoop met de ticketshop van NoHisto

Peak verkeer De software van NoHisto is gemaakt voor grote aantallen bezoekers. Ticket verkoop voor grote evenementen is dan ook geen enkel probleem.
Kassa verkoop NoHisto heeft ook een kassa module waardoor ticketverkoop bij de ingang ook kan worden toegepast.
Look and feel De ticketshop in de "look and feel" van uw evenement. De voorwaarden en faq-pagina's worden in dezelfde lay-out aangemaakt.
Data verzameling Binnen de ticketshop kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief van uw evenement of organisatie. Voorzie uw bezoekers tijdig van informatie via de nieuwsbrief
Tickets binnen PDF bestand U maakt een PDF aan met ruimte voor de tickets. De bezoeker ontvangt een gepersonaliseerde PDF met de tickets. U beheert zelf de PDF opmaak.
Data collectie De NoHisto dashboards tonen alle benodigde informatie in real-time. De bezoekersstromen binnen de zones zijn op deze manier goed zichtbaar. Met deze informatie kunt de bezoekers stromen optimaliseren.
App

NoHisto Horeca Easy Order

De app uitgevoerd in uw eigen huisstijl, maakt het bestellen van een maaltijd of versnapering erg eenvoudig. Men scant de QR-code en krijgt uw Easy Order app te zien, er is geen installatie nodig. Het is mogelijk om meerdere horeca gelegenheden te combineren binnen de Easy Order oplossing, zoals een foodtruck evenement of food-plaza.

Meerdere horeca op een locatie mogelijk Maak het uw bezoekers makkelijk met een enkele bestel app.
Weet waar en wanneer er besteld word Bestellingen zijn direct zichtbaar voor het personeel.
Bestellingen komen direct bij de bar of keuken binnen Bestellingen worden verdeeld over de tablets.
Afrekenen binnen de app of bij aflevering Maak het uw gasten zo makkelijk mogelijk.
App
App

Horeca Easy order

  • Menu en prijzen zijn op eenvoudige manier te onderhouden.
  • Bestellingen zijn direct zichtbaar op de tablets.
  • Openingstijden van bar en keuken zijn flexibel.
  • Direct afrekenen binnen de app of bij aflevering of ophalen.
  • Menu items zijn eenvoudig aan en uit te zetten.
  • Management informatie met o.a. wachttijden en verkoop per item.
  • Bestellingen kunnen ook direct geprint worden.
  • Meerdere tablets zijn mogelijk voor orders bar en keuken.
  • Menu opmaak met tekst en images.
  • Bezoeker ziet de status van de bestelling.


NoHisto Easy Order horeca maakt gebruik van Mollie als payment provider. Met Mollie is internationaal betalen mogelijk. De ontvangen gelden zijn direct beschikbaar op uw eigen Mollie account.

Ons team

Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Onze drijvende kracht achter de planning en beschikbaarheid van onze oplossingen.

Jolanda

Office manager

Voor vragen over onze oplossingen en eventule adviezen neemt u contact op met Wesley.

Wesley

Sales manager

Voor op maat gemaakt software of speciale wensen mbt de hardware kunt u bij Ed aankloppen.

Ed

Software and Innovation